
בצקניות ממולאות בבשרכשראינו את המתכון הזה לא האמנו כמה מדהים הוא יעבוד ושהמילוי לא יברח מהצדדים: בצקניות במילוי בשר בלי למלא אחת אחת. מרדדים בצק, מסדרים את הבשר, מקפלים, פורסים וזורקים למים הרותחים |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1לשים בקערת מיקסר את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. 2מרדדים את הבצק דק ככל הניתן (אפשר להשתמש במכונת פסטה, לא חובה) ומניחים על משטח עבודה. 3מערבבים בקערה את מצרכי המילוי. מרדדים דק, בלי לפחד ומסדרים את המילוי בשורות|צילום: יעל קצב, mako אוכל4מרתיחים מים בסיר. ומתחילים לקפל לקראת פריסה|צילום: יעל קצב, mako אוכל5מכינים את הבצקניות: מניחים על הבצק את תערובת הבשר לאורך, במרווחים של 2 ס"מ בערך בין שורה לשורה. מקפלים את הבצק על הבשר טחון, חותכים את הבצק לרצועות בעזרת סכין או גלגלת בצק, ובמידת הצורך נפטרים משאריות בצק (כמו בסרטון). פורסים לבצקניות קטנות וחמודות|צילום: יעל קצב, mako אוכל6חותכים את רצועות הבצק הממולאותלרוחבלבצקניות. 7מכניסים את הבצקניות בנגלות לסיר עם מים רותחים. מבשלים במשך 5 דקות, עד שהבצקניות צפות (אל דאגה - הבשר לא בורח מהבצק על אף שהן פתוחות. אם אתם בכל זאת חוששים, ניתן להדק מעט את הקצוות). 8מוציאים את הבצקניות המוכנות בעזרת כף מחוררת ומגישים עם טחינה, שמן זית, דבש, צנוברים, צ'ילי גרוס ופטרוזיליה קצוצה. בתיאבון! * בגלל שמתקבלת כמות גדולה מאוד של בצקניות, ניתן להקפיא את חלקן לפני שלב הבישול. * אופציית הגשה: להוסיף לכל מרק שאוהבים. בצקניות ממולאות בבשר - מוכנות|צילום: יעל קצב, mako אוכלממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! תגיות:בשר טחון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |