אוכל
אוכל
מתכוני בשר

משה בתיבה בגרסה רזה

אם החלפנו בצק עלים בדפי אורז ויצא לנו בורקס אליפות, לא מתבקש שנעשה את זה גם עם המנה שהילדים שלנו הכי אוהבים? אפינו נקניקיות בנייר אורז ויצא לנו משה בתיבה רזה, קראנצ'י בטירוף וטעים ממש

|mako| פורסם09:27
Rating:4.512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

(ל-20 מאפים):

  • 10 נקניקיות, חצויות
  • 10 דפי אורז

לציפוי:

  • ביצה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2גוזרים כל דף אורז לשניים במספריים כך שמתקבלים שני חצאים שווים.

3טובלים כל דף בקערה עם מים חמים עד לריכוך קל.

4מניחים על חצי דף אורז חצי נקניקייה. מגלגלים כך שהדף עוטף את הנקניקייה. גוזרים את הקצוות המיותרים.

5מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. וכניסים לתנור למשך 35 דקות עד להזהבה.

6מגישים עם קטשופ, מיונז או כל מטבל שאוהבים.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

משה בתיבה בגרסה הרזה. לא רואים עליהם את הפוטנציאלמשה בתיבה בגרסה הרזה. לא רואים עליהם את הפוטנציאל|צילום: יעל קצבמשה בתיבה בגרסה הרזה. אבל אז הם יוצאים מהתנורמשה בתיבה בגרסה הרזה. אבל אז הם יוצאים מהתנור|צילום: יעל קצבמשה בתיבה בגרסה הרזה. חבל שאי אפשר לשמוע את הקראנץמשה בתיבה בגרסה הרזה. חבל שאי אפשר לשמוע את הקראנץ'|צילום: יעל קצב

בתיאבון!

תגיות:בשר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il