
מאפה פירה תפוחי אדמה עם בשר טחון, ערמוניםגרסה מקומית ומשופרת של פאי הרועים האנגלי![]() |
המצרכים :לבשר
לפירה:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הבשר: מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל, שום פטריות ומרווה. מטגנים ומערבבים כחמש דקות. 2מוסיפים את הערמונים ומטגנים דקה. 3מוסיפים את הבשר הטחון, מלח ופלפל. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר שחום ומפורר לגמרי. 4מסירים מהאש, מקררים מעט ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה. 5ממשיכים לפירה: מטגנים את הבצל ברבע כוס שמן זית עד שהוא מתחיל להזהיב. 6מבשלים את תפוחי האדמה במים עם מלח עד שהם רכים. מסננים ומועכים אותם בממעך ידני לפירה חלק. 7מוסיפים לפירה את הבצל המטוגן עם שמן הטיגון ועם שאר שמן זית. 8מוסיפים לפירה גם את השום, הביצים, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. 9מחממים תנור לחום ל 180 מעלות. 10מעבירים את הבשר לתבנית מלבנית חסינת חום, מסדרים בשכבה אחידה ומהדקים מעט. 11שמים את הפירה על שכבת הבשר ומחליקים את השכבה העליונה. 12חורצים עם מזלג פסים דקים בפירה,ומפזרים על הפירה את פירורי הלחם, מטפטפים מעל מעט שמן זית. 13מכניסים לתנור ואופים במשך 45 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |