
סינייה בשר וחציליםשכבות של תערובת בשר מתובלת טוב טוב, חציל קלוי וטחינה הן משהו שאנחנו מוכנים לפגוש על צלחתנו בערך בכל זמן נתון. כמה כיף שבארוחה הקרובה זה באמת הולך לקרות![]() צילום: @thebellypro |
המצרכים (4 מנות):
לטחינה (לכמות גדולה יותר מהנדרשת למתכון):
אופן ההכנה:1קולים את החציל: מחממים תנור ל-180 מעלות. קולים את החציל 45-50 דקות, מסננים מהנוזלים ומקלפים. משאירים את התנור דולק. 2מכינים את הטחינה: מערבבים את כל המרכיבים. הטחינה צריכה להיות במרקם שהוא לא מימי מדי ולא סמיך מדי. 3מעבירים לקערה את הבשר, הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל הירוק, התבלינים ושמן הזית. לשים את התערובת היטב ומניחים בצד. 4מסדרים את פרוסות העגבנייה בתבנית חרס או נירוסטה שאפשר להכניס לתנור. 5מניחיםעל העגבניותשכבה דקה של חציל וממליחים מעט(לא חובה). 6מסדרים על החציל את הבשר בצורה הכי אוורירית שאפשר ומכניסים לתנור החם ל-10 דקות. 7מוציאים את התבנית ומוסיפים מעט מהטחינה (מומלץ לא יותר מכף אחת), צנוברים קלויים ומעט פטרוזיליה קצוצה. מגישים חם. Belly Proהוא אתר המספק מתכונים המבוססים על תזונה דלה ב-FODMAP - תזונה מיוחדת לאנשים הסובלים ממעי רגיז. כל המתכונים עוברים אישור של צוות דיאטנים מוסמך מרחבי העולם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |