
קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניותקציצות בקר משובחות ורוטב אדמדם ומעט חריף במנה ביתית קלאסית שאי אפשר לטעות איתה![]() צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את כל הבשר הטחון, הביצה, הבצל המגורד והתבלינים ויוצרים מהתערובת קציצות באמצעות הידיים. 2מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה, מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, בוחשים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה. 3מסדרים בקרקעית הסיר פרוסות תפוחי אדמה ומפזרים מעליהן מלח. 4מסדרים את הקציצות מעל תפוחי האדמה וזורים מעט קינמון. 5מבשלים כשעה על אש נמוכה. 6מגישים עם אורז לבן או פתיתים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |