אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות

קציצות בקר משובחות ורוטב אדמדם ומעט חריף במנה ביתית קלאסית שאי אפשר לטעות איתה

|אוכל מכל הלב| פורסם12:21
קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות (צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב)
צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב
Rating:4.4140reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר בקר טחון

  • 1 ביצה
  • 1 בצל מגורד
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • בהרט

לרוטב

  • 2 כפות רסק עגבניות

  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • שמן
  • 2 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את כל הבשר הטחון, הביצה, הבצל המגורד והתבלינים ויוצרים מהתערובת קציצות באמצעות הידיים.

2מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה, מוסיפים את רסק העגבניות, המים והתבלינים, בוחשים ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

3מסדרים בקרקעית הסיר פרוסות תפוחי אדמה ומפזרים מעליהן מלח.

4מסדרים את הקציצות מעל תפוחי האדמה וזורים מעט קינמון.

5מבשלים כשעה על אש נמוכה.

6מגישים עם אורז לבן או פתיתים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il