אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות הבקר של אמא מיקי

מתכון לקציצות בשר, פשוט ובסיסי, טעים בלי התחכמויות

|mako אוכל| פורסם11:36
קציצות בקר, טעימא (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.6400reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חצי קילו בשר בקר טחון (טחון פעם אחת בלבד)
  • בצל גדול, מגורד בפומפייה ומסונן
  • 3 כפות פירורי לחם
  • ביצה
  • כף גדושה אבקת מרק עוף (ברור שאפשר לוותר, אבל האבקה מחזקת את הטעם של הבשר)
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ (או כוסברה, לחובבי הטעם העז)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל גרוס
  • לטיגון: שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומעסים קלות בידיים נקיות, עד שנוצרת תערובת אחידה.

2מחממים שכבת שמן נדיבה במחבת שטוחה וגדולה.

3יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מהדקים ומגלגלים בין הידיים עד שהקציצות סגורות ואין בהן חריצים. משטחים בעדינות.

4מכניסים לשמן החם (לא רותח ולא שרוף) ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. מוציאים לנייר סופג.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il