1 בקערה שמים את המרכיבים להמבורגר, מערבבים היטב ואז לשים 2-3 דקות, עד שמרקם התערובת מרגיש חלק. יוצרים 10 כדורים קטנים ומעצבים אותם לצורת המבורגר (דיסקית עבה בעובי אחיד של 2.5 ס"מ בערך).
2 מחממים מחבת מעל להבה גבוהה (עדיף מחבת פסים). צולים את ההמבורגר כ-2 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. חשוב לא לטגן יותר מדי המבורגרים במקביל כדי שהמחבת תישאר חמה.
3 מניחים את ההמבורגרים המוכנים בלחמניות ביחד עם הירקות והרטבים. ניתן להוסיף לכל המבורגר ביצה עלומה וקוביות חזה אווז מעושן מוקפצות במחבת, או לחלופין שמים כף גדושה של גוואקמולה.
>> כל המתכונים של "לאפות, לבשל, לאהוב"