
המצרכים (3 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מכניסים את הבשר הטחון עם השומן לקערה, ולשים כמה דקות עד שהבשר רך ואחיד. 2מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן קנולה ומטגנים את הבצל עד שמשחים. מניחים להתקרר מעט. 3מקפלים את הבצל לתוך תערובת הבשר ומתבלים לפי הטעם. לשים שוב בידיים נקיות. 4קורצים קציצות עגולות גדולות ושמנמנות (אפשר בעזרת רינג אבל לא חובה) ומועכים אותן מעט. 5מחממים שוב את מחבת הטפלון חמה ומטגנים את הקציצות משני הצדדים, עד שהן משחימות והופכות פריכות. 6מורידים מהאש ומכינים את ההגשה: מורחים על חלק אחד של הלחמנייה מיונז ועל השני חרדל. מניחים עלה חסה בגודל של הלחמנייה, מעליו שמים את ההמבורגר ומעליו עגבנייה ומלפפון חמוץ. 7סוגרים ונותנים ביס גדול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |