
קבב של חיים כהןקציצות בקר עסיסיות עם שני סוגי בשר, בצל ותבלינים. מנה של שף בניחוחות של בית![]() צילום: shutterstock |
מתכון ותיק של שף חיים כהן לקבב עסיסי, כזה שמלווה אותנו שנים רבות ותמיד מספק את הסחורה. חיים כהן זה מישהו שיודע להכין קבב - אנחנו סומכים עליו במלאכת הקיבוב וממנו למדנו לערבב יחד 2 סוגי בשר ולא בהכרח להסתפק בתערובת קבב מוכנה מראש. מי שרוצה מוזמן גם לקצוץ את הבשר הטחון בסכין, כמו שחיים כהן למד מהטורקים. המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים יחד בקערה את שני סוגי הבשר. 2קוצצים פנימה את הבצל ומתבלים בגרגירי כוסברה טחונה, מלח ופלפל. לשים היטב. 3מקבבים על שיפודים רחבים וצולים על הגריל או הפלנצ'ה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |