אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קבב של חיים כהן

קציצות בקר עסיסיות עם שני סוגי בשר, בצל ותבלינים. מנה של שף בניחוחות של בית

|מבשלים ביחד| פורסם17:09
קבב בשר טחון (צילום: shutterstock)
צילום: shutterstock
Rating:4.2190reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

מתכון ותיק של שף חיים כהן לקבב עסיסי, כזה שמלווה אותנו שנים רבות ותמיד מספק את הסחורה. חיים כהן זה מישהו שיודע להכין קבב - אנחנו סומכים עליו במלאכת הקיבוב וממנו למדנו לערבב יחד 2 סוגי בשר ולא בהכרח להסתפק בתערובת קבב מוכנה מראש. מי שרוצה מוזמן גם לקצוץ את הבשר הטחון בסכין, כמו שחיים כהן למד מהטורקים.

המצרכים (10 מנות):

  • חצי ק"ג בשר בקר צוואר טחון
  • חצי ק"ג בשר שפונדרה טחון
  • 2 בצלים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • גרגירי כוסברה

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד בקערה את שני סוגי הבשר.

2קוצצים פנימה את הבצל ומתבלים בגרגירי כוסברה טחונה, מלח ופלפל. לשים היטב.

3מקבבים על שיפודים רחבים וצולים על הגריל או הפלנצ'ה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il