
בלי טיגון: המבורגר טריקאיזה טריק חדש כבר אפשר להמציא להמבורגר? קבלו דרך חדשה ומגניבה להכין המבורגר בשיא המהירות והקלות, בלי ריחות של טיגונים ובלי ללכלך וכלים. תרגישו חופשי להוריד חלק מהתוספות או להוסיף מה שבא לכם![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים :ל-9 המבורגרים:
להברשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-9 ריבועים. 3מניחים במרכזו של כל ריבוע בצק מיונז, קטשופ,עגבנייה, כדור שטוח של בשר טחון, ריבת בצל וחלפניו. 4סוגרים היטב את קצוות הבצק (כמו בסרטון) ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5מברישים כל המבורגר בבביצה, מפזרים שומשום ואופים למשך 20 דקות או עד להזהבה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |