
המצרכים (6 מנות):
לתבשיל:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים במקרר לשעה. 2יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות. 3מחממים 4 כפות שמן זית במחבת רחבה ומשחימים בזריזות את הקציצות משני הצדדים. 4מחממים בסיר כבד 4 כפות שמן זית ומטגנים את הקבנוס והשום. מוסיפים את הבצל הסגול, העגבניות והפלפל החריף היבש ומתבלים. מוסיפים את מרק העוף, השעועית והתבלינים ומביאים לרתיחה. 5מניחים את הקציצות בעדינות בסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות. 6לפני ההגשה מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה. >> בשבוע שעבר הכנו תבשיל שפונדרה מרוקאי הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |