
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הלשון בסיר עם הבצל והשום עד להזהבת הבצל. 2מוסיפים מים עד לכיסוי הלשון ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה. 3לאחר שעה וחצי מוסיפים את התבלינים, מעט מלח לפי הטעם וכף קמח על מנת להסמיך את הרוטב. 4כאשר הלשון רכה, מוסיפים את הכוסברה ומבשלים עוד מספר דקות. מוציאים את הלשון ומקררים. 5פורסים לפרוסות של 1.5 ס"מ. מחזירים למחבת לחימום אחרון, עם מעט רוטב מעל ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |