אוכל
אוכל
מתכוני בשר

לשון עגל

מעדן בשרי אמיתי: לשון עגל עם בצל, שום ותבלינים, מבושלת בשלמותה ונפרסת רק לאחר הבישול לעסיסיות מקסימלית

|מסעדת סנדר| פורסם14:23
לשון עגל (צילום: בועז לביא,  יחסי ציבור )
צילום: בועז לביא, יחסי ציבור
Rating:4.297reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • לשון שלמה ומנוקה של עגל
  • שני בצלים
  • מעט שמן
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • רבע צרור כוסברה
  • כף כורכום
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית פפריקה מרוקאית

אופן ההכנה:

1מטגנים את הלשון בסיר עם הבצל והשום עד להזהבת הבצל.

2מוסיפים מים עד לכיסוי הלשון ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה.

3לאחר שעה וחצי מוסיפים את התבלינים, מעט מלח לפי הטעם וכף קמח על מנת להסמיך את הרוטב.

4כאשר הלשון רכה, מוסיפים את הכוסברה ומבשלים עוד מספר דקות. מוציאים את הלשון ומקררים.

5פורסים לפרוסות של 1.5 ס"מ. מחזירים למחבת לחימום אחרון, עם מעט רוטב מעל ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il