אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סינטה כבושה של שף גיא צרפתי

מנת פתיחה אלגנטית, טעימה ומושלמת לקרניבורים

|rest| פורסם18:45
סינטה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (20 מנות):

  • 3 ק"ג בשר בקר סינטה נקי מרצועות וגידים

  • 220 גרם מלח גס
  • 40 גרם פלפל שחור
  • 15 גרם פלפל צ'ילי גרוס
  • 15 גרם גרגירי כוסברה
  • 3 עלי דפנה קצוצים
  • 30 גרם שום גבישי

אופן ההכנה:

מערבבים את כל התבלינים יחד ועוטפים בהם את הסינטה מכל הצדדים, מניחים את הסינטה במגש ומעבירים למקרר לשלושה ימים. לאחר שלושה ימים מסירים את כל התבלינים מהנתח ואז שוטפים אותו מתחת למים זורמים, לאחר השטיפה מייבשים את הבשר בעזרת מטלית יבשה. לפני ההגשה פורסים את הנתח לרצועות דקיקות, מומלץ להגיש לצד חרדל, מלפפון חמוץ ומקלות לחם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il