1מכניסים לצנצנת את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומנערים היטב. משמנים את הפלפלים וקולים בגריל. בינתיים פורסים את נתחי הבשר ומורחים ברוטב.
2מסדרים את הבשר בשכבות כשעל כל חתיכת שייטל מניחים חתיכת שומן ומדי פעם מוסיפים גם חתיכת פלפל קלוי. לבסוף תוקעים 2 חתיכות שומן מעל השיפוד ומכניסים למכונה. מדי 10 דקות עוברים עם מברשת טבולה במרינדה על הבשר ליצירת ציפוי קריספי ומתקתק.
3לסלט הפלפלים: מקלפים את הפלפלים מהקליפה שלהם, מנקים את הגרעינים וחותכים גס. קוצצים גס את עלי הבזיליקום, מוסיפים מלח ולימון ומערבבים. מניחים לפחות לשעה במקרר.
4הצ'יפס בטטה: קולפים את הבטטה ושוטפים אותה. בעזרת קולפן פורסים חתיכות ארוכות ודקות. מחממים את השמן ומטגנים על חום גבוה עד הזהבה. ממליחים מיד עם ההוצאה מהשמן. ניתן לפזר צ'ילי יבש מלמעלה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
