אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פילה בקר משובץ באספרגוס

מתכון של השף ניר צוק

|null| פורסם17:26
פילה בקר עם אספרגוס וטימין בצלחת לבנה על משטח אדום (צילום: robynmac, Istock)
צילום: robynmac, Istock
Rating:3.211reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק"ג פילה בקר
  • 1 צרור אספרגוס
  • 2 סלקים בינוניים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס יין אדום

אופן ההכנה:

1חותכים את פילה הבקר ל- 5 פרוסות 2. חותכים 2 ס "מ מהקצה התחתון של האספרגוס וקולפים בעדינות 3. בעזרת סכין דקה יוצרים 4 חתכים לאורך הפילה ומשחילים פנימה את האספרגוס 4. מלהיטים מחבת כבדה במעט שמן זית וצורבים את הפילה מכל צדדיו 5. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים את הפילטים כ- 10 דקות 6. מגישים פרוס

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il