
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. 2. מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומניחים בצד. 3. מטגנים באותה המחבת את הבשר הטחון ומערבבים עם הבצלים, הצימוקים והצנוברים. 4. ממלאים את השניצל ומגלילים לרולדה. 5. מגלגלים בקמח ובביצה טרופה ומטגנים. הכנת הרוטב1מערבבים את כל הרכיבים ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים את הגלילית על אש קטנה ומבשלים כ- 10 דקות. תוספות:אורז, פירה, פתיתים או כל דבר אחר לפי בחירה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |