אוכל
אוכל
מתכוני בשר

רולדת שניצל ברוטב תפוזים

מתכון מעניין ומגוון של המתמודדת שושנה אלטר מצליח להפתיע אפילו את חובבי השניצלים הגדולים ביותר. בואו לנסות

|מאסטר שף| פורסם11:57
המנה של שושנה אלטר
Rating:4.225reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חזה עוף פרוס (שניצל)

  • בשר טחון
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • צימוקים
  • צנוברים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • כורכום
  • קמח
  • ביצה טרופה

לרוטב

  • 2 כוסות מיץ תפוזים

  • משמש
  • מעט מלח
  • מעט כורכום

אופן ההכנה:

1מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. 2. מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומניחים בצד. 3. מטגנים באותה המחבת את הבשר הטחון ומערבבים עם הבצלים, הצימוקים והצנוברים. 4. ממלאים את השניצל ומגלילים לרולדה. 5. מגלגלים בקמח ובביצה טרופה ומטגנים.

הכנת הרוטב1מערבבים את כל הרכיבים ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים את הגלילית על אש קטנה ומבשלים כ- 10 דקות.

תוספות:אורז, פירה, פתיתים או כל דבר אחר לפי בחירה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il