אוכל
אוכל
מתכוני בשר

המבורגר עם פולנטה וירקות צלויים

מנת גריל מנצחת של המבורגר בליווי פטריות ובטטה ברוזמרין ודייסת תירס מתקתקה

|מאסטר שף| פורסם11:37
מיני-המבורגרים של בורגרים (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.816reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • בטטה

  • פטריות
  • בצל
  • שמן זית
  • שום
  • רוזמרין
  • 250 גרם אנטריקוט טחון

לפולנטה

  • 1 שמנת מתוקה

  • 1 כוס קמח תירס
  • 1/2 כוס פרמזן

אופן ההכנה:

1פורסים דק את הירקות, מתבלים במלח, פלפל, שום, רוזמרין ושמן זית ומניחים בצד.

2מתבלים את הבשר הטחון במלח ופלפל ומניחים בצד.

3להכנת הפולנטה מבשלים את השמנת עם קמח התירס עד שמסמיך ומוסיפים פרמזן. מתקנים תיבול. אם הפולנטה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד שמנת.

4צולים את ההמבורגר על הגריל עד למידת העשיה הרצויה.

5מניחים את הירקות על הגריל וצורבים משני הצדדים. מגישים יחד עם ההמבורגר והפולנטה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il