1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות 2. חותכים את החצילים והעגבניות לקוביות בינוניות וממליחים אותם 3. קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר, לאחר שהבצל מזהיב מעט , מוסיפים את החצילים ואת העגבניות. 4. לאחר מספר דקות מטגנים את הבשר מכל צד, מעבירים את הירקות והבשר לקדירה ומוסיפים את השזיפים , התימין, הפפריקה החריפה, המלח והפלפל. 5. מוסיפים את חצי בקבוק היין ומים עד לכיסוי מלא ומכניסים את הקדירה לתנור למשך 4-5 שעות עד שהרוטב מסמיך. 6. מומלץ להגיש לצד אורז בסמטי לבן
* המתכון באדיבות אוליביה פארתי, יינן יקב טפרברג 1870