
אסאדו בתנור לחג בכלום עבודהאסאדו לפסח שמכינים בקלי קלות: מסדרים בתבנית את נתחי הבשר (אסאדו/אונטריב/אוסובוקו), מוסיפים ירקות ותיבול, מכסים בנוזלים ושולחים לתנור. קצת סבלנות ויש לכם סיר משפחתי עם ירקות ובשר רך וטעים שמתפרק העצם |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מסדרים את כל המצרכים בתוך סיר שמתאים לתנור: קודם כל את נתחי הבשר, אחריהם מוסיפים את הירקות, ראש השום וכל התבלינים. 3 יוצקים מעל הכל את הנוזלים (יין ומים) עד שהם מכסים את הבשר. אם יש צורך - הוסיפו עוד כוס מים. מכסים בנייר אפייה ומכסה. 4 מכניסים לתנור ל-4 שעות. מדי פעם בודקים שלא חסרים נוזלים, ואם יש צורך - מוסיפים.
לפני הכיסוי והאפייה. אסאדו לפסח | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
אסאדו לפסח | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
רך וטעים בכלום עבודה. אסאדו לפסח | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|