אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בשר מבושלות עם תפוחי אדמה

המתכונאית יונית צוקרמן במתכון לארוחה משפחתית עשירה ומשביעה שמכינים בסיר אחד ומוכנה בפחות משעה. למה אתם מחכים?

|מגזין שופרסל| פורסם09:17
קציצות בשר מבושלות עם תפוחי אדמה (צילום: יונית סולטן צוקרמן)
צילום: יונית סולטן צוקרמן
Rating:4.5144reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות:

  • 300 גרם בשר טחון (מספר 2)
  • בצל גדול קצוץ
  • כפית מחוקה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • רבע כפית פלפל שחור טחון
  • כפית כמון
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2-3 כפות מים

לתבשיל:

  • 4 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות
  • בצל פרוס
  • פלפל אדום חתוך לרצועות
  • כף גדושה סוכר חום אורגני
  • כף אבקת מרק טבעי/כפית מלח
  • כף פפריקה
  • שליש כפית פלפל שחור גרוס
  • * אם שמשתמשים באבקת מרק עוף - רק רבע כפית מלח

אופן ההכנה:

1מתחילים עם הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ביחד ויוצרים קציצות בגודל קטן-בינוני (אמורות לצאת בערף 24 קציצות).

2מכינים את התבשיל: מטגנים בסיר רחב בצל ופלפל בערך 4-6 דקות. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים.

3מוסיפים את הסוכר והתבלינים ומערבבים. יוצקים לסיר 2 וחצי כוסות מים רותחים ומערבבים שוב.

4מוסיפים לסיר את הקציצות ומשבצים אותך בין תפוחי האדמה. מבשלים הכל על אש קטנה 40 דקות.

* המתכון עלה לאתר לראשונה ב-2022

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il