
תבשיל טלה ועגלמתכון לפויקה, שיעבוד טוב גם בסיר פשוט|פסטיבל טעם כנרת 2009| פורסם03/12/0911:44 ![]() צילום: רון שלף |
המצרכים :
אופן ההכנה:1"סוגרים" את כל נתחי הבשר מכל הצדדים בפויקה שחומם מראש ומוסיפים את הירקות. 2. בכלי נפרד יוצקים את היין, הציר, הסילאן, הפלפל, עלי הדפנה, והחרדל ומערבבים 3. מוסיפים את הנוזלים לסיר הפויקה, מכסים במים ומביאים לרתיחה. 4. מנמיכים את האש ומבשלים כשלוש שעות על אש נמוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |