אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בשר מטוגנות

איך מכינים קציצות מזינות? משתמשים גם בעוף וגם בבקר, במקום פירורי לחם משתמשים בקינואה שתקפיץ את הערכים התזונתיים, מטגנים במעט מאוד שמן ומקבלים ערימת קציצות עסיסיות ורכות בפחות מחצי שעה

|Belly Pro| פורסם07:00
קציצות בשר מטוגנות מוכנות (צילום: @thebellypro)
צילום: @thebellypro
Rating:4.5232reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • צרור פטרוזיליה
  • 1 תפוח אדמה
  • 3 גבעולי בצל ירוק (רק את החלק הירוק)
  • 350 גרם בשר בקר טחון
  • 250 גרם עוף טחון
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 ביצה גדולה או שתיים קטנות
  • 1 כפית גדושה של מלח
  • שלושת רבעי כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה של בהרט
  • 1 כפית שטוחה של כמון
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1קוצצים את הפטרוזיליה והבצל הירוק, מגררים את תפוח האדמה, ושמים יחד בקערה.

2מוסיפים לקערה את יתר המרכיבים ומערבבים (בידיים) לקבלת תערובת אחידה (מומלץ להשאיר בחצי שעה במקרר, לא חובה).

קציצות בשר מטוגנות - רכיבי הקציצהקציצות בשר מטוגנות - רכיבי הקציצה|צילום: @thebellypro

3מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות עגולות בגודל הרצוי (בשביל טיגון אחיד, הקפידו על גודל אחיד לכל הקציצות).

קציצות בשר מטוגנות - לפני טיגוןקציצות בשר מטוגנות - לפני טיגון|צילום: @thebellypro

4מחממים שמן במחבת עמוקה ורחבה (בערך 4 כפות), ומטגנים את הקציצות עד להזהבה משני הצדדים. מעבירים לנייר סופג וחוזרים על הפעולה על הקציצה האחרונה.

קציצות בשר מטוגנותקציצות בשר מטוגנות|צילום: @thebellypro_OBJ

* אם רוצים, אפשר להשתמש בבשר בקר בלבד.

אתרBellypro.co.ilמספק מתכונים המבוססים על תזונה דלה ב-FODMAP - תזונה מיוחדת לאנשים הסובלים ממעי רגיז. כל המתכונים עוברים אישור של צוות דיאטנים מוסמך מרחבי העולם.

לאינסטגרם של Belly Pro

לעמוד הפייסבוק

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il