
דלעת ספייסי עטופה קציצות עגלקבלו טעימה מהעונה הרביעית של "שף על האש", שעולה בשבת בערוץ האוכל. לא מתאים לכם כל הקטע של המנגל? אפשר להכין אותן גם בתנור הביתי![]() צילום: דרור הופמן |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לדלעת:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות, יוצרים כדורים ומניחים בצד. 2מערבבים את קובית הדלעת עם שמן הזית והתבלינים וצולים על הגריל 6-7 דקות, עד שהן מתרככות (בתנור הביתי: צולים בחום מקסימלי בתכנית הגריל). 3עוטפים כל קוביית דלעת בתערובת הבשר, מעגלים לקציצה וצולים 5 דקות. * המתכון מתוך העונה הרביעית של "שף על האש" עם עומר מילר, שתעלה בשבת הקרובה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |