
קרפצ'יו במילוי רוקט ואספרגוסרול קרפצ'יו, ממולא ברוקט אספרגוס, רוטב איולי וצלפים מטוגנים מעל, על פס פסטו![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים את פרוסות הסינטה כך ששולי הפרוסות יונחו אחת על השנייה, כך שהן ייצרו ריבוע. מכסים את ריבוע הבשר בניילון נצמד. 2מרדדים את הבשר דרך הניילון, עד שכל הפרוסות מתחברות אחת לשנייה והופכות לעלה אחד. 3לוקחים את התרד ומניחים לאורך הסינטה, חוזרים על אותה פעולה עם הרוקט והאספרגוס, ממליחים ומפלפלים. 4מגלגלים את הכול לרול וחותכים לחלקים שווים. 5בצלחת שטוחה יוצרים פס מהפסטו, מניחים את הסינטה ומזלפים מעט איולי. מקשטים בצלפים שטוגנו קלות בשמן זית. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |