
המצרכים (6 מנות):
למחית ירקות שורש
לרוטב
אופן ההכנה:להכנת הצלעות:לחמם במחבת את השמן ולטגן ("לסגור") את הצלעות עד להזהבה. להעביר לתנור ולאפות 8-10 דק'. באותה מחבת לטגן את הבצל והשום. להוסיף את היין האדום, מלח, פלפל וגרגרי פלפל ולצמצם את הנוזלים. להכנת המחית:לקלף את כל הירקות ולחתוך לחתיכות גדולות. להניח בתבנית, לשמן מעט, להוסיף מלח, פלפל וטימין (רק העלים). לקלות בתנור עד לריכוך. להעביר למעבד מזון עד ליצירת פירה. להגשה:להניח את המחית במרכז הצלחת. להניח עליו את הצלע ולהגיש בליווי רוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |