
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות. 2משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף. 3בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת. 4קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי. 5מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס. >> לעודמנות ראשונותמומלצות לארוחת החג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |