
לכל עדה יש חמין משלה. המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את החומוס והשעועית למשך הלילה בכמות גדולה של מים, ומסננים. 2מחממים את התנור ל- 190 מעלות. 3מרתיחים מים בסיר וחולטים את רגל העגל במשך 5 דקות. מקפידים שהמח ישאר בתוך העצם. מוציאים ושומרים בצד. 4מטגנים את הבצל במעט שמן עד שהוא מזהיב. 5בסיר גדול ועבה מסדרים את הבצל המטוגן ועליו את הבשר ורגל העגל. 6מוסיפים את השעועית והחומוס, את תפוחי האדמה והביצים. מוסיפים שום, תבלינים ומים כך שיכסו את התבשיל. מכסים במכסה תואם ואופים בתנור במשך שעה. 7מנמיכים את חום התנור ל- 100 מעלות ואופים בחום זה במשך הלילה. מגישים בימים קרים עם מרק עוף צלול ומעט מיץ לימון בתוכו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |