
המצרכים :4-6 מנות:
לציפוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1חותכים את החצילים לפרוסות עגולות בעובי של כסנטימטר וחצי. חוצים כל פרוסה לרוחבה לא עד הסוף, כך שייווצר מעין כיס. ממליחים ומשהים על מסננת כ-15 דקות. 2המלית: מערבבים את הבשר הטחון עם הבצל המגורר, השום, הביצה, פירורי הלחם והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה. 3ממלאים כל פרוסת חציל בתערובת הבשר, מקמחים, טובלים בביצה טרופה ומטגנים בשמן חם עד להזהבה משני הצדדים. 4הרוטב: מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הפפריקה, הכמון, המלח והפלפל, ומבשלים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 5מסדרים את המפרום בסיר עם הרוטב, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות, עד שהחצילים רכים והטעמים נספגים אלה באלה. המתכון באדיבות מעדניות טנא. סשה ארגוב 23, רעננה | גשר העץ 3, א.ת עמק חפר.להזמנות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |