אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מטמברה

שניצל בסיגנון ארגנטינאי

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם14:15
מטמברה (תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1)
תמונת AVI: דרך האוכל2, דרך האוכל 1
Rating:4.821reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1.5 קילוגרם נתח לצלי משוטח ודק (כמו פרוסת שניצל גדולה).
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאד
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 2 גזרים קלופים חתוכים לאורכם לשישה חלקים
  • 3 ביצים קשות חתוכות לרבעים
  • 1 כפית א אַחימוֹלִידוֹ (תערובת תבלינים ארגנטינאית)
  • 3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1מערבבים את הפטרוזיליה, השום, המלח ופלפל ומושחים את נתח הבשר בתערובת. 2. מניחים את הנתח הבשר בתבנית ומעליו מניחים לאורך יריעת הבשר את רצועות הגזר והביצים הקשות. מפזרים מעל את האַחימוֹלִידוֹ ומזליפים את השמן. 3. מגלגלים את הנתח במהודק. קושרים בחוט קשירה היטב לקבלת גליל בשר ממולא. 4. ממלאים סיר גדול במים ומלח ומביאים לרתיחה. מכניסים פנימה את הנתח הקשור, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים בחום נמוך, ממש על סף רתיחה כשעה וחצי. 5. מכבים את האש ומשאירים את הנתח להתקרר יחד עם הנוזל. מוציאים ומסננים. 6. מניחים על תבנית התנור רשת. עליה מניחים את נתח הבשר הקשור. עליו מניחים משקולת כבדה. מניחים ככה למשך מספר שעות (למשך הלילה, הכי טוב). 7. פורסים את הבשר המגולגל לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il