
המצרכים :
אופן ההכנה:1שעתיים לפני ההכנה יש להוציא את הבשר מהמקרר כדי שיגיע לטמפרטורת החדר. 2מניחים בתחתית התנור קערת נירוסטה ובה חופן שבבי עץ לעישון. מניחים את הסינטה על רשת במרכז התנור, מדליקים את השבבים וסוגרים את דלת התנור ל-20 דקות (התנור מכובה, אבל המאוורר יכול לעבוד). 3מוציאים את הסינטה מתא התנור ומורחים אותו היטב בשמן זית, גרגירי חרדל, שום פרוס והרבה פלפל שחור גרוס. 4מוציאים את הקערה עם שבבי העץ, ומחממים את התנור לחום של 220 מעלות. 5מכניסים את הסינטה על גבי רשת צלייה מעל תבנית למשך 15 דקות. חשוב שהבשר יהיה מעל רשת ולא מונח ישירות בתבנית. אחרי 15 דקות מורידים את הטמפרטורה לחום של 170 ואופים 60 דקות (לדרגת צלייה מדיום). 6אחרי שמוציאים את הבשר מהתנור נותנים לבשר לנוח 25-30 דקות, בלי לגעת בו. רק אחרי הזמן הזה אפשר לפרוס ולהגיש. וככה זה נראה בבית האח|צילום: באקארו* הסינטה שהוגש לדיירים בבית האח הגדול נצלה על ווי תלייה במעשנת גחלים עם פחם הדרים בטמפרטורה נמוכה למשך 4 שעות. זו הגרסה המותאמת לתנור ביתי. המתכון באדיבות מסעדת באקארו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |