
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משחימים את הבצל ואת השום בשמן בסיר. 2במחבת נפרדת מטגנים מצד אל צד את קוביות הבשר. 3מעבירים לסיר ומטגנים ביחד עם הבצל והשום תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות נוספות. 4מוסיפים את התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן יחדיו כ-5 דקות נוספות. 5מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומכסים במכסה את הסיר. 6מבשלים עד לרתיחה על להבה גבוהה ומורידים ללהבה קטנה לשעתיים ויותר. 7לאחר כשעה בודקים טעמים וכמות הרוטב, ומוסיפים ככל הדרוש לפי הצורך. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |