
המצרכים :
לטחינה:
לסלט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2קולים קלות מאוד את ההל במחבת, וכותשים. מורחים את הבשר בשמן זית ומתבלים במלח, פלפל שחור ובהל. 4מטגנים את הנתח במחבת עם מעט שמן זית. בעצם חורכים את השומן עד שהוא נעשה זהוב (כ-2-3 דק'). 5אחרי ההשחמה מכניסים את המחבת עם הבשר לתנור החם ל-20–15 דק'. 6מניחים את המחבת בצד ונותנים לנתח הבשר "לנוח" כ-2-3 דק'. במקביל - מכניסים לתנור החם פיתה. הכנת הטחינה: 1מכינים את הטחינה מכמות זהה של טחינה גולמית ומים קרים, ללא לימון ומלח. 2קוצצים פטרוזיליה, אותה נוסיף בהמשך מעל לטחינה ליצירת "טחינה ירוקה". _OBJהכנת הסלט: 1חותכים לחתיכות בגודל בינוני עגבניות, בצל ופלפל חריף. מערבבים ומתבלים במלח, לימון ושמן זית. הרכבת המנה: 1לוקחים פיתה ומפרידים את חלקה העליון מהתחתון, כך שנוצרים שני עיגולים נפרדים. 2לוקחים את אחד העיגולים, מורחים טחינה על חציו הפנימי ומעליה מפזרים פטרוזיליה. 3מוסיפים מהסלט שחתכנו, ואת הטלה פורשים דק כמו שווארמה ומפזרים מעל הכל בנדיבות. 4מקפלים את עיגול הפיתה לשניים ובעצם "סוגרים" אותו ביד כך שיהיה נוח לאכילה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |