
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את בשר ההודו לקוביות של 3-4 ס"מ ואת חזה האווז המעושן לקוביות קטנות. 2מחממים את השמן בסיר כבד ושטוח ומטגנים בו את הבצל עד לשקיפות. 3מוסיפים את חזה האווז המעושן ומטגנים עד לפריכות. 4מוסיפים את קוביות בשר ההודו ומטגנים מכל הצדדים. מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים היטב. 5מוסיפים את הציר והיין, מוסיפים שום, עלה דפנה, פטרוזיליה ותימין ומטבלים במלח פלפל לפי הטעם. 6מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות על להבה נמוכה. 7חוצים את הפיטריות הקטנות ומוסיפים לבשר. מבשלים יחד עוד כ-5 דקות, מגישים חם ומקשטים בעשב תיבול. מומלץ להגיש בתוספת פסטה או סלט עלים. * מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים. מתכון זה מתוך סדנת השף של יעקב כץ בנושא חגיגות הבוז'ולה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |