אוכל
אוכל
מתכוני בשר

נתחי הודו ביין אדום

תבשיל של נתחי הודו, פטריות וחזה אווז מעושן, ברוטב יין עשיר בטעמים

|שוק&cook| פורסם12:05
נתחי הודו ביין (צילום: דודו קורן סטודיו לצילום ,  יחסי ציבור )
צילום: דודו קורן סטודיו לצילום , יחסי ציבור
Rating:4.820reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג בשר הודו אדום (שווארמה)

  • 100 גרם חזה אווז מעושן
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 2 כפות קמח
  • 1/2 כוס ציר בקר
  • 2 כוסות יין אדום
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1עלה דפנה
  • צרור פטרוזליה קטן
  • 1/4 כפית תימין
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון קטנה

אופן ההכנה:

1חותכים את בשר ההודו לקוביות של 3-4 ס"מ ואת חזה האווז המעושן לקוביות קטנות.

2מחממים את השמן בסיר כבד ושטוח ומטגנים בו את הבצל עד לשקיפות.

3מוסיפים את חזה האווז המעושן ומטגנים עד לפריכות.

4מוסיפים את קוביות בשר ההודו ומטגנים מכל הצדדים. מפזרים את הקמח על הבשר ומערבבים היטב.

5מוסיפים את הציר והיין, מוסיפים שום, עלה דפנה, פטרוזיליה ותימין ומטבלים במלח פלפל לפי הטעם.

6מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות על להבה נמוכה.

7חוצים את הפיטריות הקטנות ומוסיפים לבשר. מבשלים יחד עוד כ-5 דקות, מגישים חם ומקשטים בעשב תיבול. מומלץ להגיש בתוספת פסטה או סלט עלים.

* מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים. מתכון זה מתוך סדנת השף של יעקב כץ בנושא חגיגות הבוז'ולה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il