
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1בסכין חדה חורצים את הבשר מסביב כדי שלא `יתעוות` בזמן הבישול. 2מערבבים פלפל ומלח עם הקמח, טובלים את פרוסות העגל בתערובת ומצפים היטב מכל הצדדים. מחממים שמן בסיר עבה ורחב ומטגנים את הבשר עד שהוא מזהיב. מקפידים שמח העצם ישאר במקומו. 3מוציאים את הבשר ובאותו סיר מטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי ומחצית מכמות השום. 4כשהירקות מזהיבים קלות, מסדרים עליהם את הבשר ומוסיפים מעט מלח ופלפל לבן ואת היין. משלב זה ואילך לא מערבבים את התבשיל. מבשלים על להבה בינונית עד שכל היין מתאדה. מוסיפים את העגבניות, המיורן, קליפת הלימון ואת מרק הבשר, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 2- 1. 5 שעות. 5אם התבשיל מתייבש, מוסיפים מדי פעם עוד מרק. בגמר הבישול הבשר צריך להיות רך מאוד, כמעט מתפרק מהעצם. 6כמה דקות לפני סיום הבישול מערבבים את הפטרוזיליה, גרידת הלימון ויתרת השום ומפזרים מעל התבשיל. מכסים ומבשלים מספר דקות. מגישים חם עם אורז. הערה: מנה זו ניתן להכין גם מרגל בקר. במקרה כזה תזדקקו למעט יותר נוזלים ולזמן בישול ארוך יותר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |