
צלעות טלה, צ'יפס וכתם עגבניותמנה בשרית עסיסית ומשובחת בתוספת טוגנים פריכים וכתם צבע של רסק עגבניות טריות![]() |
המצרכים (4 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מעמידים על הכיריים סיר מים רותחים, סיר סוטג' שמן חם ומחבת שלישית לטיגון הצלעות. 2קולפים תפוחי אדמה, חותכים לאצבעות מלבניות וחולטים במים. מייבשים בנייר סופג. 3מטגנים את תפוחי האדמה בשמן החם וממליחים. 4מגרדים בפומפייה עגבניות. כותשים במכתש ועילי פלפל חריף, שום, מלח וכוסברה. 5מטגנים את הצלעות ומסדרים על צלחת הגשה צלעות פרוסות וצ'יפס. עושים בצד כתם עגבניות ועליו שליחטה מהחריף. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |