אוכל
אוכל
מתכוני בשר

צלעות טלה, צ'יפס וכתם עגבניות

מנה בשרית עסיסית ומשובחת בתוספת טוגנים פריכים וכתם צבע של רסק עגבניות טריות

|מבשלים ביחד| פורסם11:31
צלעות טלה, צ'יפס וכתם עגבניות
Rating:4.717reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • צלעות טלה

  • תפוחי אדמה לבנים
  • שמן זית
  • שמן קנולה
  • מלח
  • פלפל חריף
  • שום
  • כוסברה
  • עגבניות

כלים

  • מחבת

  • מלקחיים
  • סכיני שף
  • קרשי חיתוך
  • מכתש ועילי
  • סיר גדול
  • נייר סופג
  • סיר סוטג'
  • נייר אפיה
  • צלחת לבנה גדולה
  • פומפיה
  • כף גדולה עם חורים (להוציא צ'יפס מהשמן)

אופן ההכנה:

1מעמידים על הכיריים סיר מים רותחים, סיר סוטג' שמן חם ומחבת שלישית לטיגון הצלעות.

2קולפים תפוחי אדמה, חותכים לאצבעות מלבניות וחולטים במים. מייבשים בנייר סופג.

3מטגנים את תפוחי האדמה בשמן החם וממליחים.

4מגרדים בפומפייה עגבניות. כותשים במכתש ועילי פלפל חריף, שום, מלח וכוסברה.

5מטגנים את הצלעות ומסדרים על צלחת הגשה צלעות פרוסות וצ'יפס. עושים בצד כתם עגבניות ועליו שליחטה מהחריף.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il