
קבב קלאסיכמה כללים באמת פשוטים - וגם אתם יכולים להיות אלופי הקבבים, אפילו בבית על המחבת |
הבשר. בקשו מהקצב בשר שמן יחסית. המהדרין גם מוסיפים לתערובת מעט שומן כבש או טלה. אחוז השומן צריך להיות בערך 20. הבצל. חייב להיות קצוץ דק דק דק. אחרת הוא יגרום לקציצות להתפרק. הערבוב. חשוב ללוש את תערובת הבשר כמה שפחות – רק עד שכל המרכיבים מתאחדים. מנוחה במקרר. מכינים תערובת, יוצרים קציצות ורק אחרי חצי שעה של התייצבות צולים אותן. לא חובה, אבל מומלץ מאוד. לא לדחוס!כשמכינים קבב על שיפוד נוטים להדק מאוד את תערובת הבשר. אם רוצים קציצה אוורירית, צריך להימנע מזה. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1לשים את הבשר יחד עם שאר המרכיבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 2יוצרים קבבים בגודל ובצורה שאוהבים, מכסים ומעבירים להתייצבות של חצי שעה במקרר. 3צולים את הקבבים על אש גבוהה עד הזהבה משני הצדדים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה קבב. המרכיבים|צילום: יעל קצב, mako אוכל מערבבים, אבל לא יותר מדי|צילום: יעל קצב, mako אוכל זהו|צילום: יעל קצב, mako אוכל עם כל התוספות|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |