אוכל
אוכל
מתכוני בשר

רצועות בשר בקר מוקפצות

ברוטב טריאקי ביתי

|מאסטר שף| פורסם18:27
סינטה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.321reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 240 גרם בשר בקר

  • מעט שמן לטיגון

למרינדה

  • חצי כף רוטב סויה

  • חצי כף סאקה

לרוטב הטריאקי

  • 2 כפות רוטב סויה

  • 2 כפות סאקה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות מירין
  • 1 כפית עמילן תירן מעורבב עם כפית מים

לקישוט

  • שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה. 2. פורסים את הבשר לרצועות דקות ומשרים במרינדה לכ-20 דקות. 3. מערבבים את כל חומרי רוטב הטריאקי ומחממים את התערובת על מחבת עד להמסת הסוכר. 4. מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את רצועות הבקר עד להשחמה 5. מעבירים את רצועות הבקר לצלחת הגשה ושופכים מעל את רוטב הטריאקי 6. מקשטים את הצלחת עם שומשום ומגישים מיד. אפשר להוסיף אורז לבן פשוט ונקי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il