אוכל
אוכל
מתכוני בשר

כנאפה עם סינטת טלה ומשמשים

הפעם הכנאפה היא לא קינוח, אלא מרכיב המשלים מנה בשרית לכל דבר. ישלוב מעניין של שלמה עזרן

|מאסטר שף| פורסם07:04
כנאפה סינטה של שלמה עזרן (תמונת AVI: mako)
Rating:332reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לתבנית קטנה-בינונית עגולה:

  • 300 גרם שערות קדאיף
  • 500 גרם סינטה טלה
  • שמן זית
  • מעט מאוד אגוז מוסקט
  • מעט מאוד הל
  • מלח ים גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם משמשים מיובשים, שהושרו לשעתיים ביין לבן, קצוצים
  • 20 גרם חמאה, מומסת
  • יוגורט כבשים סמיך, להגשה

אופן ההכנה:

1קוצצים את הסינטה בסכין חדה דק-דק, מוסיפים מעט שמן זית, מתבלים ומערבבים עם המשמשים הקצוצים.

2מפרקים את שערות הקדאיף ומשמנים בחמאה. מסדרים חלק משערות הקדאיף בתחתית התבנית (לא דוחסים), ועליהן מניחים את תערובת הבשר והמשמשים. סוגרים עם שארית שערות הקדאיף.

3עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות בחום של 180 מעלות. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות, עד שהכנאפה שחומה.

4מגישים עם יוגורט כבשים או בקר (לא עזים).

* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il