
העראייס של אנשי הבסטההיא נולדה בבוטקה קטן ולא מרשים במיוחד בנצרת, ובשנים האחרונות הפכה לאחת המנות הכי פופולריות ואהובות על הסועד הישראלי. תכלס? אפשר להבין למה: פיתה מלאה בבשר טחון מתובל, כמה דקות על האש ותענוג אחד גדולמעוז אלונים ואיתי הרגיל|mako אוכל| פורסם18/11/1607:45 ![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-250 מעלות. 2מערבבים את תערובת הבשר הטחון עם כל שאר המרכיבים. 3ממלאים חצאי פיתות בתערובת (לא יותר מ-50 גרם תערובת בחצי פיתה). 4מברישים את הפיתות בשמן זית ושמים על הגריל, או מכניסים לתנור. מוציאים את הפיתות כשהן שחומות ומגישים עם יוגורט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |