אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פילה בקר על עדשים ואורגנו

הטופ של הפויקה

|מסעדת פויקה| פורסם16:11
פילה מיניון (צילום: Juanmonino, Istock)
צילום: Juanmonino, Istock
Rating:2.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם פילה בקר מחולק ל-4 סטייקים קטנים
  • 200 גרם עדשים אדומים
  • זר אורגנו טרי
  • 50 גרם חמאה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • לימון חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום
  • 2 כפיות סוכר
  • מלח
  • פלפל
  • מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מבשלים את העדשים במים עם זר האורגנו עד שהם מתרככים. לאחר מכן מקררים אותם במי קרח. 2. צולים את הסטייקים בפויקה או על מחבת לוהטת למידה הרצויה. קוצצים מעט אורגנו. 3. לקראת סוף הצלייה, מוסיפים את העדשים עם מלח, פלפל, אורגנו קצוץ ומעט חמאה לעידון הטעם. 3. לרוטב: צולים קלות את השום על מחבת קטנה ומוסיפים את הלימון, השמנת, שתי כפיות סוכר ומעט אגוז מוסקט. מצמצמים למידה הרצויה. 4. הגשה: מסדרים מעט עדשים על הצלחת ועליהם מניחים את הסטייק הקטן. את הרוטב יוצקים מסביב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il