
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר בצל קצוץ עם 3 כפות שמן עד להזהבה. מוסיפים שום ומערבבים. 2מוסיפים לסיר את הבשר, ומחכים לסגירתו. לאחר מכן מנמיכים את האש. 3מוסיפים 3 כוסות מים, חבושים, חצי כף כמון, חצי כף פלפל שחור, חצי כף מלח ומערבבים. 4מוסיפים לסיר רסק תפוחים, תרכיז רימונים, פטרוזיליה, נענע, מקל קינמון, כפית סוכר וזעפרן, מערבבים וסוגרים את המכסה. 5מבשלים שעה וחצי על אש נמוכה. 6את הפירות היבשים מוסיפים לסיר כשהם שלמים, לעשר הדקות האחרונות של הבישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |