1 מרק: מטגנים את העוף בסיר, מוסיפים בצל וגזר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב ויפה.
2 מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.
3 בצק: טוחנים את הבצלים במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה ונוזלית. מוסיפים ביצה וקמח ומערבבים. מוסיפים חמאה, מלח ופלפל ומערבבים. אם אי אפשר ליצור מהבצק כדור מוסיפים עוד קמח.
4 יוצרים מהבצק בצקניות קטנות ומוסיפים למרק הרותח.
5 מבשלים עוד שעה וחצי ברתיחה עדינה.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.