אוכל
אוכל

הקציצות של חיימון

סיר של קציצות הוא טעם של בית, ומי שמוותר על שלב הטיגון – לא יודע מה הוא מפסיד

|מאסטר שף| פורסם10:26
קציצות - חיים כהן (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.5172reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות:

  • חצי ק"ג בשר טחון
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כף בהרט
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

לטיגון:

  • קמח
  • ביצה טרופה

לרוטב:

  • 3 בצלים
  • 2 עלי דפנה
  • כף בהרט
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות יחד לעיסה אחידה ומניחים בצד.

2מכינים את הרוטב: קוצצים את הבצלים ומקרמלים אותם על אש קטנה עד להזהבה. מוסיפים את עלי הדפנה, בהרט, מלח פלפל, חצי כוס מים וכפית רסק עגבניות.

3צרים קציצות פרוסות בידיים, מקמחים, טובלים בביצה ומטגנים.

4מעבירים את הקציצות לרוטב, ומערבבים מדי פעם. הקציצות צריכות להתבשל על אש קטנה במשך 35 דקות.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il