
הקציצות של חיימוןסיר של קציצות הוא טעם של בית, ומי שמוותר על שלב הטיגון – לא יודע מה הוא מפסיד![]() צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף" |
המצרכים :לקציצות:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות יחד לעיסה אחידה ומניחים בצד. 2מכינים את הרוטב: קוצצים את הבצלים ומקרמלים אותם על אש קטנה עד להזהבה. מוסיפים את עלי הדפנה, בהרט, מלח פלפל, חצי כוס מים וכפית רסק עגבניות. 3צרים קציצות פרוסות בידיים, מקמחים, טובלים בביצה ומטגנים. 4מעבירים את הקציצות לרוטב, ומערבבים מדי פעם. הקציצות צריכות להתבשל על אש קטנה במשך 35 דקות. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |