
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבלים או לשים את כל החומרים לבצק הטארט חוץ מהבצל והזעתר ערבול קצר. משטחים למלבן, מניילנים ומעבירים לקירור לחצי שעה. 2לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק על משטח עבודה. מקפלים שליש ועליו עוד שליש, מרדדים, וחוזרים על הפעולה 6 פעמים. מכניסים לקירור לרבע שעה. 3מרדדים את הבצק למלבן, מעבירים לתבנית וחותכים את הקצוות. 4מסדרים את הבצל הפרוס, מניחים זעתר מעל ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-40 דקות. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |