אוכל
אוכל

טארט בצל

טארט יפהפה שיתפוס מקום של כבוד על שולחן הבראנץ' הבא שלכם, עם בצק עלים נהדר שממש לא קשה להכין

|מאסטר שף| פורסם22:42
טארט בצל חופית סרמילי (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 9", קשת 12
Rating:4.8160reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם קמח לחם
  • 220 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 60 גרם קשקבל מגורר
  • 8 גרם מלח
  • 5 גרם סוכר
  • 90 גרם מים
  • 4 בצלים לבנים פרוסים דק
  • זעתר טרי

אופן ההכנה:

1מערבלים או לשים את כל החומרים לבצק הטארט חוץ מהבצל והזעתר ערבול קצר. משטחים למלבן, מניילנים ומעבירים לקירור לחצי שעה.

2לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק על משטח עבודה. מקפלים שליש ועליו עוד שליש, מרדדים, וחוזרים על הפעולה 6 פעמים. מכניסים לקירור לרבע שעה.

3מרדדים את הבצק למלבן, מעבירים לתבנית וחותכים את הקצוות.

4מסדרים את הבצל הפרוס, מניחים זעתר מעל ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-40 דקות.

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il