1 מרתיחים את הדלעת בסיר עם מעט מלח עד לריכוך מלא.
2 במחבת על אש נמוכה ממיסים חמאה ומוסיפים זעתר. מערבבים דקה-שתיים ומורידים מהגז. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
3 בבלנדר טוחנים את הדלעת עם חמאת הזעתר ומעט מלח ופלפל, עוצרים וטועמים. מערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואיזון בין הדלעת לזעתר.
4 במחבת פסים ממיסים חמאה ומניחים את ענפי הרוזמרין. צולים את מדליוני הפילה עד למידת הצלייה הרצויה.
5 בצלחת מניחים פס מפירה הדלעת לצד האספרגוס שנצלה בחמאה ולצידם את מדליוני הפילה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.