
המצרכים :לניוקי:
לקרם הדלעת:
לקרם הפטריות:
אופן ההכנה:1הניוקי: מערבבים בסיר את המים החלב והחמאה ומביאים לרתיחה. שופכים פנימה את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק. 2מעבירים את הבצק למיקסר ומוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב. 3מרתיחים סיר מים לבישול הניוקי. 4מעבירים את הבצק לשק זילוף ומזלפים ניוקי לתוך המים הרותחים (חותכים את הבצק במספריים). 5קרם דלעת: צולים את הדלעת 45 דקות בחום של 200 מעלות. טוחנים בבלנדר עם החמאה. 6קרם פטריות: קוצצים את הפטריות ומטגנים בחמאה עד השחמה. מוסיפים חלב ומבשלים עוד 5 דקות. טוחנים בבלנדר. 7הרכבת המנה: מטגנים את הניוקי בחמאה. מוסיפים קרם דלעת למחבת. 8מורחים קרם פטריות בצלחת עמוקה, מסדרים את הניוקי עם רוטב הדלעת ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |