1 המעטפת: טוחנים את שערות הקדאיף יחד עם הגי במטחנת בשר, וקולים במחבת חמה עד שהשערות מתחילות להשחים. מצננים.
2 במקביל מטגנים קלות את השקדים. מצננים.
3 מערבבים את הקדאיף והשקדים ומוסיפים סילאן, פרלינה לוז ושבבי קוקוס עד להיווצרות עיסה דביקה, אבל לא יותר מדי. אם צריך מוסיפים סילאן.
4 קרם: מקציפים את כל המרכיבים במיקסר.
5 הרכבה: מצמידים שכבה הדוקה מתערובת המעטפת לתבנית קעורה. ממלאים בקרם (משאירים קצת בצד), ומעליו יוצרים שכבה נוספת שטוחה של המעטפת, שתשמש כתחתית. מקפיאים להתייצבות.
6 הופכים את הקינוח על צלחת שטוחה, ומגישים עם שאריות הקרם.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.