
המצרכים :גלידת תותים:
טוויל תותים:
מסקרפונה תותים:
קולי תותים:
אופן ההכנה:1שמים במכונת גלידה את כל מרכיבי הגלידה לשעה. 2מערבבים את כל חומרי הטוויל לכדי עיסה דלילה. מורחים שכבה דקה מאוד על נייר אפייה, מפזרים בנדיבות בוטנים טחונים ואופים כשבע דקות או עד שהטוויל משחים. 3מערבבים את המסקרפונה והתותים, מעבירים לשק זילוף ומניחים בצד. 4מבשלים את כל מרכיבי הקולי עד למסה אחידה, מוציאים את כוכב האניס ומוסיפים נענע קצוצה. 5מרכיבים: מניחים טוויל בצלחת הגשה ומעליו מזלפים קרם מסקרפונה בנקודות. מכסים בעוד שכבת טוויל, וממשיכים לבנות כך את המנה בשכבות. מגישים לצד הגלידה והקולי. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |