
המצרכים :לפיתות:
לפלאפל:
לסלט:
לסחוג:
אופן ההכנה:1הפיתות: לשים את כל המרכיבים היטב ליצירת בצק אחיד. מתפיחים שעה באזור חמים. מטפטפים על הבצק מעט שמן ולשים שוב. מניחים לעוד חצי שעה. 2מחלקים את הבצק לכדורים של 100 גרם, מכסים כדי שלא יתייבשו ומניחים להם לתפוח מעט. 3מרדדים את הכדורים בעזרת מערוך, מכסים ומתפיחים שוב. 4מחממים סיר על אש קטנה ומכסים במכסה ספירלה חשמלי (של סיר פיתות). מכינים בפנים את הפיתות בזהירות. מכסים את הפיתות המוכנות במגבת כדי לשמור על לחות. 5הפלאפל: טוחנים את החומוס עם התבלינים, השום והכוסברה. מערבבים, ומוסיפים קמח לפי הצורך ליצירת מסה לא קשה ולא דלילה מדי. נותנים לתערובת לנוח מעט, יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק. 6הסחוג: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לקבלת סחוג. 7הסלט: קוצצים את הירקות ומתבלים לפי הטעם. 8הרכבת המנה: פותחים פיתה, מורחים טחינה וסחוג, מוסיפים פלאפל וסלט ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |