
המצרכים :לטרטר:
לצ'יפס:
לוויניגרט:
אופן ההכנה:1הכנת הטרטר: קולפים את החצילים התאילנדיים. בעזרת קולפן ממשיכים לקלוף סרטים דקים ומניחים בקערה עם לימון ומלח. 2קולים את החציל על אש גלויה, קולפים ומוציאים את בשר החציל בלי הגרעינים ומניחים במסננת עד שיתקרר. 3קוצצים בסכין את פילה הבקר לקוביות קטנות, מערבבים עם כל שאר המרכיבים ומתבלים. 4קולפים את הארטישוק הירושלמי, פורסים דק במנדולינה ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צ'יפס פריך. 5טוחנים את כל המרכיבים לוויניגרט מלבד השמן. לאחר שהרוטב אחיד, מזליפים בהדרגה את השמן לאמולסיה. 6מרכיבים: בעזרת רינג יוצרים במרכז צלחת עיגול טרטר. מניחים מעל צ'יפס ומרימים את הרינג בעדינות. מסביב מזליפים את הוויניגרט. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |